avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua. Mi s-a reținut permisul pentru depășire ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua. Mi s-a reținut permisul pentru depășire pe trecerea ...

Buna ziua! Mi s-a reținut permisul pentru depășire pe trecerea pentru pietoni. Acest lucru nu s-a întâmplat, motiv pentru care am făcut o plângere in instanța, in august 2022. De atunci, am avut doar 6 termene care s-au amânat. L-am primit pe al șaptelea, in iulie 2024. Se poate amâna așa la nesfârșit? Se poate prescrie? Mulțumesc!
Ultima modificare: Marți, 1 August 2023
crissp, utilizator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 11:54, 1 August 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, nu se poate prescrie in aceasta situatie. Trebuie vazute motivele pentru care s-a amanat cauza de atatea ori, cel mai bine angajati un avocat sa gestioneze situatia cu celeritate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare proces verbal neacordare prioritate pietoni Costinu Costinu Buna ziua. Mi s-a retinut carnetul de conducere si am primit amenda de 435 lei in termen de 15 zile(adica jumatate din 870) pe data de 9 august pe motiv ca ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. mi s-a reținut și suspendat permisul de conducere ... imaghiar imaghiar Bună ziua. M- i s- a reținut și suspendat permisul de conducere pe 60 zile. Motivul, neacordarea de prioritate la pietoni. Cum s- a întâmplat : Am ... (vezi toată discuția)
Sanctiune mai mare decat ar trebui.... mihaioctavian mihaioctavian Bună ziua, Am o nelamurire, poate este cineva binevoitor care sa ma lamureasca. Nu am acordat prioritate pietonilor, am fost oprit, am primit 6 puncte de ... (vezi toată discuția)