avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Am si eu o nelamurire ...Autodiscriminarea, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Am si eu o nelamurire ...Autodiscriminarea, pe proprietatea ...

Buna ziua! Am si eu o nelamurire ...Autodiscriminarea, pe proprietatea personala(in casa mea,in curtea mea) poate fi interpretata de o terța persoana care aude asta, in afara proprietatii, ca pe o insulta sau discriminare proprie? De exemplu, daca eu spun "sunt blonda" sau cant o parodie "sunt țigan si trag la fiare", persoanele care aud aceste expresii se pot simti discriminate si depune plangere pentru aceasta? Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: hotumattua , utilizator 18:02, 6 Septembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu m-as grabi sa contest P-V ca sa nu ies din termen.
In paralel le-as face plangere penala (hartuire, marturie mincinoasa...va sfatuieste avocatul) si le-as deschide si proces in civil pt daune.
Dai un ban dar stai in fata :)
Procesul Verbal de amendă trebuie contestat acum urgent, că are termenul foarte scurt, și dacă ieșiți din termen nu mai puteți face nimic.
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 August 2023
Dapix, utilizator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ați renunțat; mai trebuia să chemați miorița și să-i dați indicații cu privire la funerarii. Tipic românesc. O să vedeți că ăsta este doar începutul, dacă nu faceți ordine. Imediat faceți contestație și plângere penală contra polițistei pentru abuz în serviciu.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ați contestat la timp amenda ca să nu ieșiți din termen`?

Apoi n-o lăsați pe acea polițistă să doarmă în liniște, ci mergeți direct la parchet și-i faceți plângere penală pentru abuz în serviciu, cum v-a sfatuit mai sus si colegul @hotumattua.

Repet, direct la parchet la procuror să-i faceți plângere penală polițistei.
Ultima modificare: Luni, 4 Septembrie 2023
Dapix, utilizator
Am renuntat, asa e. Si nu pt ca au incercat alti agenti sa ma convinga ca nu voi reusi,ci pt ca am ramas fara energie si bani destui pt avocat. Din pacate,murim cu legea in mana.

Alte discuții în legătură

Doresc contestație la proces verbal - scandal si amenințare. ... garetbora garetbora Doresc contestație la proces verbal - scandal si amenințare. Un vecin de scara a sunat la poliție sa reclame ca ii ameninț si ca fac scandal. Nu am făcut ... (vezi toată discuția)
Calitate procesuala VONPAUL006 VONPAUL006 Am fost martor la o actiune pentru contestarea unei amenzi date de primarie unui vecin ce a costruit o magazie incalcind hotarul si ... (vezi toată discuția)
Probleme politia comunitara doublex doublex Sa va povestesc pe scurt ce mi s-a intamplat pe o strada din municipiul Botosani. Aceasta strada este cu sens unic. Din directia opusa (contrasens) s-a ... (vezi toată discuția)