avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua . întrebarea mea este următoarea. Este ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua . întrebarea mea este următoarea. Este este legal ...

Buna ziua . întrebarea mea este următoarea. Este este legal sa fii angajat cu contract și sa nu fii asigurat primele 3 luni de zile de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:53, 3 August 2023
Nu este legal .. calitatea de asigurat în sistemul de asigurări sociale de sănătate și dreptul la pachetul de bază se acordă de la data începerii raporturilor de muncă/serviciu.
www.avocatnet.ro/articol_480...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt angajata de o luna și o săptămâna , când ar trebui ... Alina22alina Alina22alina Sunt angajata de o luna și o săptămâna , când ar trebui sa devin asigurata ? Am intrat pe cas dar îmi apare ca nu sunt asigurata . (vezi toată discuția)
Buna seara! se poate face o angajare doar cu actul de indentitate ... Icinasuram Icinasuram Buna seara! Se poate face o angajare doar cu actul de indentitate și fisa in urma examinării medicale? Asta in condițiile in care nu s-a semnat niciun ... (vezi toată discuția)
Asigurat din prima zi de serviciu GeorgianaGeorgiana2019 GeorgianaGeorgiana2019 Buna seara! Imi puteti spune va rog care este legea care spune ca salariatul este asigurat la sanatate inca de cand incepe munca si nu de cand se vireaza ... (vezi toată discuția)