avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua.Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua.Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii privind ajutorul ...

Buna ziua.Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii privind ajutorul acordat pensionarilor cu venituri mici.Sotul meu este pensionar din 2010 si in prezent are 1680 lei pensie iar eu sunt casnica fara niciun venit.Pana in prezent nu am beneficiat de niciun fel de ajutor de la stat.Cum pot obtine informatii si unde ne putem adresa.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:48, 6 August 2023
Sunteti casnica acum sau nu ati muncit niciodată? Aveti vreo invaliditate?
Ajutor social , intrebati la Primarie.

alte ajutoare
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor alimente si ajutor pentru incalzire catalinmia catalinmia Buna ziua.Care sunt conditiile ce trebuiesc indeplinite pentru a beneficia de ajutoarele de hrana care se dau ia primarii cit si cele pentru ... (vezi toată discuția)
Sunt casnica, singura. as putea beneficia și eu de ajutor pentru ... elenalenuta elenalenuta Sunt casnica, singura. As putea beneficia și eu de ajutor pentru alimente și energie electrică? (vezi toată discuția)
O persoana fara pensie poate primi pensie sociala? Pulbere-de-stele Pulbere-de-stele O persoana de 72 de ani, care nu a avut decat 10 ani lucrati cu acte, poate beneficia de pensie minima sociala? Persoana nu mai are de mult carnetul de munca ... (vezi toată discuția)