avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1180 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sunt casnica, singura. As putea beneficia și eu de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sunt casnica, singura. As putea beneficia și eu de ajutor pentru ...

Sunt casnica, singura. As putea beneficia și eu de ajutor pentru alimente și energie electrică?
Cel mai recent răspuns: elenalenuta , utilizator 10:50, 18 Septembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cum adica casnica singura ? O casnica este o femeie casatorita , eventual cu copii si care este in grija sotului deci nu poate fi singura . Si care este motivul pentru care nu munciti ? Dati mai multe amanunte daca doriti raspunsuri pertinente .
O casnica nu trebuie sa fie neaparat o femeie casatorita .

Persoanele singure cu venituri mai mici de 1.900 lei pe lună sau familiile cu venituri medii mai mici de 1.784 lei pe lună, de persoană, beneficiază de vouchere de 50 lei lunare la factura de energie electrică. Pentru a primi aceste vouchere, ei trebuie să se înscrie pe o platformă online
[ link extern ]

Ajutor alimente: contactați primăria de domiciliu pentru a verifica eligibilitatea și modul în care puteți beneficia de aceste ajutoare.
E casnica, adica sta acasa , nu are un job , nu stiu de ce v-a rezultat ca e căsătorită.
In schimb întrebarea e buna...oare de ce nu muncitor? Daca aveti un handicap , puteti sa mergeti la dgaspc sa depuneti dosar si sa primiți un certificat si beneficii

Etsy123 a scris:

Cum adica casnica singura ? O casnica este o femeie casatorita , eventual cu copii si care este in grija sotului deci nu poate fi singura . Si care este motivul pentru care nu munciti ? Dati mai multe amanunte daca doriti raspunsuri pertinente .

Stau acasă pt că am probleme de sănătate, am incercat o data sa mi fac un dosar medical, dar la comisie mi s a respins.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua.va rog sa ma ajutati cu cateva informatii privind ajutorul ... florisanda florisanda Buna ziua.Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii privind ajutorul acordat pensionarilor cu venituri mici.Sotul meu este pensionar din 2010 si in prezent are ... (vezi toată discuția)
Drepturile mamei singure livia456 livia456 Buna ziua, sunt o mama singura. am un copilas minor. ce drepturi legale am pentru copil? Mentionez ca am serviciu. (vezi toată discuția)
Ajutor energie electrica nistorsofia nistorsofia Din aceasta iarna 2013-2014 se vor acorda subventii si ptr. cei care se incalzesc cu energie electrica . Eu am o pensie de 566 si indemnizatie de handicap ... (vezi toată discuția)