avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sunt casnica, singura. As putea beneficia și eu de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sunt casnica, singura. As putea beneficia și eu de ajutor pentru ...

Sunt casnica, singura. As putea beneficia și eu de ajutor pentru alimente și energie electrică?

Alte discuții în legătură

Ajutoarele de incalzire in iarna 2013-2014 Adriantot Adriantot Ajutorul pentru incalzirea locuintei se va acorda numai familiilor si persoanelor singure care nu beneficiaza de alte forme de sprijin pentru incalzirea ... (vezi toată discuția)
Bună seara, dacă am pensie de invaliditate gr 3 pot beneficia ... DRAGOS 1972 DRAGOS 1972 Bună seara dacă am pensie de invaliditate gr 3 pot beneficia de vreun ajutor social sau card de alimente sau electricitate??? (vezi toată discuția)
Este posibila producerea si vanzarea de energie electrica in postura de persoana fizica (neautorizata) ? CrissMGC CrissMGC Buna ziua stimati domni ! Intrucat sunt interesat de domeniul amintit in titlu si anume producerea la nivel casnic a energiei electrice si vanzarea ... (vezi toată discuția)