avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Agentie imobiliara Contract de munca full time, plata ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Agentie imobiliara Contract de munca full time, plata doar comision??

O agentie imobiliara ofera contract de munca pentru jobul de agent imobiliar- full time ( 8h/zi in birou), insa, fara plata salariului lunar, ci doar a unui comision, in cazul unei tranzactii imobiliare realizata de agent. Vi se pare echitabil sau de evitat semnarea unui asemenea contract de munca? Ce solutii exista ca o persoana fizica sa lucreze pentru o agentie imobiliara, legal,in conditiile in care nu are un PFA? Multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 6 August 2023
Ion.Me, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:37, 7 August 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mai bine evitati un astfel de contract. de muna.

Contractul de comision este mandatul care are ca obiect achiziţionarea sau vânzarea de bunuri ori prestarea de servicii pe seama comitentului şi în numele comisionarului, care acţionează cu titlu profesional, în schimbul unei remuneraţii numite comision.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl - numar angajati minim bogdan.netejoru bogdan.netejoru Buna ziua, Va rog sa imi spuneti in cadrul unui SRL care este limita minima de angajati? 1 sau 2?? Pentru situatia in care este unul singur ( un ... (vezi toată discuția)
Colaborare matei23s matei23s Cineva vrea sa munceasca pentru o persoana care are un SRL. Cei doi se inteleg asupra faptului ca nu va fi nicio angajare, doar o sa colaboreze, iar cel care ... (vezi toată discuția)
Colaborare cu persoane fizice neautorizate in baza unui contract de comision? prindeo prindeo Buna ziua, Am deschis recent o firma care se ocupa cu intermedieri, si am nevoie sa colaborez cu persoane fizice pentru a prospecta piata si a-mi gasi ... (vezi toată discuția)