avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Daca un certificat fiscal emis de un birou de taxe si ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Daca un certificat fiscal emis de un birou de taxe si impozite ...

Daca un certificat fiscal emis de un birou de taxe si impozite prin e-mail ,catre un oarecare solicitant ,insa fara semnatura electronica ,acel certificat are valoare juridica intr-o instanta de judecata ?Multumesc!..Astept raspuns pe adresa de e-mail geodinca@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:39, 8 August 2023
Certificatul de atestare fiscala este un act oficial prin care se dovedeste modul de indeplinire a obligatiilor de plata a impozitelor, taxelor, contributiilor, precum si a altor venituri datorate de catre contribuabil persoana fizica sau juridica.
Certificatul de atestare fiscala are o valabilitate de 30 de zile de la data eliberarii, pentru persoanele juridice si de 90 de zile pentru persoanele fizice

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat fiscal cona_dumitru cona_dumitru Buna ziua,sunt din Constanta si am rugamintea daca poate cineva sa ma ajute.Trebuie sa facem o succesiune urgent si imi trebuie un certificat fiscal.Stie ... (vezi toată discuția)
Certificat de atestare fiscala ioanatodi ioanatodi Buna ziua Am o nelamurire : certificatul de atestare fiscala ptr bugetul de stat este valabil 20 de zile lucratoare sau calendaristice? Certificatul ptr ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal emis de un birou de taxe si impozite Georgeferoviarul Georgeferoviarul Un certificat fiscal emis de un birou de taxe si impozite si trimes prin e-mail catre solicitant are valoare legala in instanta judecatoreasca ? Astept ... (vezi toată discuția)