avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Certificat fiscal emis de un birou de taxe si impozite
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Certificat fiscal emis de un birou de taxe si impozite

Un certificat fiscal emis de un birou de taxe si impozite si trimes prin e-mail catre solicitant are valoare legala in instanta judecatoreasca ? Astept raspuns pe adresa de e-mail geodinca@yahoo.com
Ultima modificare: Luni, 7 August 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cabinet de Avocat , Avocat 12:51, 7 August 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

Da, un certificat fiscal emis de un birou de taxe și impozite și trimis prin e-mail către solicitant are valoare probatorie în instanță.

Un certificat fiscal emis de un birou de taxe și impozite și trimis prin e-mail către solicitant are aceeași valoare legală ca un certificat fiscal emis în format fizic. Acest lucru se datorează faptului că certificatul fiscal este un document electronic care este semnat digital de către organul fiscal competent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca un certificat fiscal emis de un birou de taxe si impozite ... Georgeferoviarul Georgeferoviarul Daca un certificat fiscal emis de un birou de taxe si impozite prin e-mail ,catre un oarecare solicitant ,insa fara semnatura electronica ,acel certificat ... (vezi toată discuția)
Procura pentru semnatura electronica alina40 alina40 Buna ziua, daca a depus cineva la ANAF declaratia 150 si documentele solicitate pentru semnatura electronica, poate ne ajuta spunandu-ne ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Declaratie 010 , 150 & parola revisal online romausrl romausrl Buna seara, Sunt complet confuz, am 22 ani iar recent mi-am infiintat o firma ( prestari servicii - caen: 8299 ) La inregistrare am solicitat sa nu fiu ... (vezi toată discuția)