avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Dosar infiintare Asociatie Proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Dosar infiintare Asociatie Proprietari

Dosar infiintare Asociatie Proprietari
( depunerea documentelor la judecatorie).
Am intocmit dosar care contine urmatoarele:
1. Cerere catre Tribunal,
2 Statut asoc.,
3 Acord asociere,
4 Proces verbal ad. gen. constituire,
4.1 Anexa PV adunare generala constituire,
5 Anexa Acord propr.
6.TABEL-CONVOCATOR-ADUNARE-GENERALA,
Extras CF ap 16
Toate in dublu exemplar.

Intrebare:
Trebuie sa mai adaug la dosar si formulare adeziuni-(acte adiționale la acordul de asociere) semnate de fiecare proprietar? din moment ce toti proprietarii au semnat in tabelul de la 3. Acord de asociere si in 5 .Anexa Acord propr. - unde sunt specificate toate datele cu privire la acte proprietate, suprf. utile, cota indiviza, identitate..etc.?
Ultima modificare: Miercuri, 9 August 2023
andreipetrini, utilizator
Cel mai recent răspuns: andreipetrini , utilizator 11:20, 16 August 2023
Nu a vorbit cu nimeni in cazul asta.
Unii dintre noi isi mai amintesc ce au mai scris oamenii pe forum.
Luati si verificati si istoricul lor inainte de a raspunde si veti fi exact in aceeasi situati ca noi ceilalti mai vechi pe forum.
Aveti la fiecare persoana un istoric.
Asa il aceesati domnul Robert.
www.avocatnet.ro/forum/43703...
Ultima modificare: Vineri, 11 August 2023
w_v_w_v, utilizator
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
@w_v_w_v

Eu am oferit un răspuns la întrebarea actuală. Dacă autorul postării dorea informații suplimentare cu privire la discuția anterioară putea să continue discuția inițială sau cel puțin să facă trimitere la aceasta.

Nu cred că regula forumului este ca cei care încearcă să ofere un răspuns să facă investigații cu privire la istoricul postărilor.
Ultima modificare: Vineri, 11 August 2023
robert1958, utilizator

robert1958 a scris:

@w_v_w_v
Nu cred că regula forumului este ca cei care încearcă să ofere un răspuns să facă investigații cu privire la istoricul postărilor.

Așa e, nu există o asemenea regulă.

v_w_v_w, sunteți exagerat de acidă uneori, iar asta pur și simplu strică discuții care ar putea decurge normal. Ar trebui ca userii care deschid un topic nou pentru o problemă ”veche” să facă un rezumat lămuritor pentru oricine.
Sau mă rog, cine le cunoaște problema să pună link fără să le rupă capul celor care vor să ajute dar nu cunosc istoricul celui ce întreabă. Controlați-vă limbajul, vă rog, și terminați cu ciufuleala colegilor. E neregulamentară și obositoare.
Am gresit ceva? In loc sa primesc niste raspunsuri clare si pertinente, am generat un conflict de comunicare? Daca doream sa discut în totalitate în privat cu w_v_w_v, comunicam pe mail sau alt mijloc , insa am postat aici. Oricum, multumesc pentru raspunsuri, fiti calmi, nu va incarcati cu energie negativa.
Ultima modificare: Miercuri, 16 August 2023
andreipetrini, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

1/legea 196/2018 actualizata prevede sef de scara? daca nu, prevede ... Atomi Atomi 1/LEGEA 196/2018 ACTUALIZATA PREVEDE Sef de scara? Daca nu, prevede altceva? 2/ Seful de scara, in caz ca se convine trebuie sa fie proprietar in mod ... (vezi toată discuția)
Legea 196/2018 Ion Artene Ion Artene Buna Ziua.Va rog sa-mi comunicati - care este nr. de proprietari care trebuie sa depuna declaratia si cererea de adeziune pentru ca asociatia sa-si poata face ... (vezi toată discuția)
Separare lidia01 lidia01 cum procedezi cand vrei ca tu sa ramai cu asociatia mama iar scara cealalta sa isi infiinteze asociatia lor de proprietari (vezi toată discuția)