avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
LIVE, ACUM ESG în România: Reglementări și implementarea practică a cerințelor de raportare
Accesează live evenimentul
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... inscriere fara activare
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

inscriere fara activare

M-am inscris pe site dar nu am primit emailul de activare. Poate cineva sa retrimita acest email de activare? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 20:05, 29 Ianuarie 2010
Cautati si in spam din emailul Dv.
Sigur nu este in spam. Daca se poate doresc o retrimitere pentru a finaliza inscrierea.
Buna seara. In coltul din dreapta sus, unde este casuta de logare, veti vedea scris "Click aici pentru activarea contului". Daca dati click, veti fi redirectionat catre o pagina de unde va puteti retrimite singur mailul de activare.
Numai bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activare cont ContSters20225 ContSters20225 Pana in data de 14.10.2009 contul era activ, acum nu mai este !! Nu mai am mail-ul trimis de dvs. in 2006 sau 2007, l-am sters din casuta ! Cum fac sa ... (vezi toată discuția)
Nu pot activa contul ContSters190351 ContSters190351 Desi sunt avertizat ca mi s-a trimis un e mail pentru activarea contului, in casuta postala nu a intrat nici unul, iar cand incerc sa folosesc anumite ... (vezi toată discuția)
Activare cont DanielManciu DanielManciu Buna seara, Incerc fara succes sa-mi activez contul. Mentionez ca am acces la FORUM si la toate informatiile din site, dar in ultima perioada nu mai ... (vezi toată discuția)