avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Sotul trebuie musai sa fie garantor la refinantare? ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Sotul trebuie musai sa fie garantor la refinantare? Buna ziua! ...

Sotul trebuie musai sa fie garantor la refinantare?
Buna ziua! Am un credit ipotecar dobandit acum cativa ani cand eram necasatorita. Sunt interesata sa il refinantez iar la aceasta refinantare (ca si la creditul initial de altfel) ma pot incadra si singura dpdv grad de indatorare/ venituri personale. Am avut o prima discutie cu banca, mi-a confirmat ca ma pot incadra singura insa mi-a spus ca si sotul trebuie sa garanteze refinantarea, doar din cauza faptului ca eu acum sunt casatorita. Imi puteti spune daca este adevarat? Asa se procedeaza?
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 13:22, 10 August 2023
Buna ziua!
Fiecare banca are propria politica interna.Cred ca vor sa se asigure ca are cine achita ratele in cazul in care nu mai puteti dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate muta ipoteca? tumi tumi buna ziua as dori sa stiu daca se poate muta ipoteca de pe un apartament cumparat prin banca pe un alt apartament cu care vreau sa fac schimb?as mai vrea sa ... (vezi toată discuția)
Credite bancare avramut loredana avramut loredana Am 2 credite: unul de nevoi personale in valoare de 10000 pe 10 ani si unul ipotecare de 28000 pe 40 ani ambele in euro si ambele variabile. La cel de nevoi ... (vezi toată discuția)
Buna seara. situatia este urmatoarea. in urma certurilor, logodnica ... Florinelu89 Florinelu89 Buna seara. Situatia este urmatoarea. In urma certurilor, logodnica doreste sa vindem casa achizitionata impreuna (50/50) pe care avem in momentul de ... (vezi toată discuția)