avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Bună ziua, Lista dotare EIP este aceeași cu ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Bună ziua, Lista dotare EIP este aceeași cu Normativul de acordare ...

Bună ziua,
Lista dotare EIP este aceeași cu Normativul de acordare EIP?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:06, 10 August 2023
Lista interna de dotare cu echipament individual de protectie pentru lucratori, pe locuri de munca/ posturi de lucru/ meserii, se intocmeste si se aproba de catre angajator in functie de riscurile profesionale existente, tinand cont de prevederile HG nr. 1048/ 2006 dotare lucratori cu EIP la locul de munca..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Echipament de protectie Adrian a Adrian a Buna ziua Care este echipamentul de protecție pentru un stivuitorist care lucrează singur in depozit,mă refer este obligatoriu sa poarte casca de ... (vezi toată discuția)
Acordare echipament de protectie dorintabirta dorintabirta Bună ziua, Legislația SSM stipulează undeva concret obligativitatea prin care angajatul trebuie să semneze personal Fișa de evidență a materialelor ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! din punct de vedere legal, care este echipamentul ... pro_juss2021 pro_juss2021 Buna ziua ! Din punct de vedere legal, care este echipamentul individual de protectie ce trebuie purtat in mod obligatoriu de un electrician la efectuarea unor ... (vezi toată discuția)