avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua,lucrez cu 4 ore într-un supermarket ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua,lucrez cu 4 ore într-un supermarket aparținând ...

Bună ziua,lucrez cu 4 ore într-un supermarket aparținând unei firme de curățenie,vad postări prin care firma respectiva de curățenie face angajări tot în supermarket la curățenie unde oferă și tichete de masa,oare de ce nu beneficiază toți angajații de tichete de masa ,când am întrebat mi s-au spus că e vorba de alt contract ,dar toți suntem la aceeași firmă?,nu ar trebui sa avem aceleași drepturi?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:10, 16 August 2023
Da,am

Sunt angajața pe perioada nedeterminata și încadrată pe post de îngrijire clădiri la firma de curățenie

Firma de curățenie de unde sunt platita are sediul la Cluj,eu prestez muncă in Prahova
Ultima modificare: Duminică, 13 August 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic
In aceste conditii , ar trebui sa beneficiati si dvs de tichete de masa.. puteti sesiza Inspectia Muncii si/sau CNCD - Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării.
Când am cerut informații mi-au spus că atât a oferit clientul și ei nu-și permit să-mi de-a și tichete,dacă clientul oferea maiult puteau,dar eu cred că tichetele de masa sunt oferite de stat pe firma de curățenie de la Cluj,ce treabă are clientul cu aceasta,oricum eu cred că ei i-au bani frumoși de la client de pe urma mea

Cornel Vasile a scris:

In aceste conditii , ar trebui sa beneficiati si dvs de tichete de masa.. puteti sesiza Inspectia Muncii si/sau CNCD - Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării.

Mulțumesc frumos pt informații.

[03.08, 16:03] florinaandrei592: Bună ziua,vad anunțuri pt angajări la curățenie în București, Ovidiu,cu patru ore și se acorda și tichete de masa,lucrând la aceeași firmă eu de ce nu beneficiez de acestea?
[03.08, 17:14] Cristian Peny: Buna ziua . La Bucuresti nu avem mag Penny , deci este alt contract . Iar bugetul la mag Penny este diferit in functie de mag sau de judet , cum a fost negociat . momentan la dvs nu putem acorda mai mult .

Este mesajul care i l-am dat șefului meu și răspunsul lui ,ce mă îndrumați să fac ,dar sa nu mă dea afară?

Ultima modificare: Duminică, 13 August 2023
Manuela Rășină, administrator
3 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Tichetele de masa sunt oferite de angjatori , nu de catre stat... Acordarea tichetelor de masă este o opțiune, nu o obligație a angajatorilor. Așadar, se pot primi tichete masă de catre angajați ai căror angajatori decid că pot acorda acest beneficiu la muncă.

Alte discuții în legătură

Tichete de masa 2020 romanicif romanicif Buna seara, intrebarea mea vine in urma faptului ca am dou locuri de munca full time unul desfasurandu-se pe timp de zi cel de-al doilea include ture de noapte ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa ceciliacaruntu ceciliacaruntu Buna ziua , am o intrebare in ceea ce priveste tichetele de masa . Problema este asa : - angajat cu certificat de handicap , CIM la noi cu 4 ore . - acelasi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, intr-un articol postat pe avocatnet.ro este mentionat ... Adela.moldovan Adela.moldovan Buna ziua, Intr-un articol postat pe avocatnet.ro este mentionat ca nu se pot acorda tichete de masa de valoare diferentiata in functie de norma de lucru si ... (vezi toată discuția)