avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara! Am si eu o mare nelămurire si va rog sa ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara! Am si eu o mare nelămurire si va rog sa ma ajutati ...

Buna seara! Am si eu o mare nelămurire si va rog sa ma ajutati cu un raspuns.Sunt casatorita si vreau sa cumpar un apartament,dar la un divort nu vreau sa se imparta cu sotul meu pentru ca banii sunt proveniti de la mama mea.Daca el da declaratie ca banii cu care cumpar apartamentul nu sunt din banii comuni mai are dreptul peste ani sa atace acea declaratie sau are dreptul la acel apartament care o sa fie pe numele meu?Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:40, 12 August 2023
Si daca fac separație dw bunuri pana cumpar acest apartament la un eventual divprt el mu are dreptul la apartamentul acesta?
Nu mai pot face separație de bunuri deoarece imprumutul la banca deja l.am facut.Ce ma sfatuiti sa fac?
Nu are legatura.
Nu, ca ce sumparati pe numele dvs e bun propriu .
Bineinteles ca veti plati singura inprumutul.

DMihaelaD a scris:

Si daca fac separație dw bunuri pana cumpar acest apartament la un eventual divprt el mu are dreptul la apartamentul acesta?

As mai avea o varianta in care practic bunica mea sa.l cumpere pe numele meu iar el sa dea declaratie ca nu a contribuit cu nimic.Asa ar fi ok ca la un eventual divort sa nu.l impart cu el?Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Separarea bunurilor în caz de divorț: ce mă sfătuiți să fac pentru ca banii proveniți din vânzarea micii mele moșteniri să nu se piardă în favoarea soțului? Rodica Manole Rodica Manole Soțul meu a vândut o proprietate de-a sa (casa bunicii sale, obținută cu 2 săptămâni înainte de căsătoaria cu mine, legal, în urma unui act de ... (vezi toată discuția)
Separare de bunuri lonita lonita Bună ziua Soția mea dorește sa achiziționeze o proprietate cu bani proprii, proveniți din donație de la sora ei. Eu mai am un copil din alta ... (vezi toată discuția)
Prima casa luminita45 luminita45 Buna ziua!!! Doresc sa imi achizitionez o locuinta prin programul prima casa, mama mea fiind coplatitor dar nu si coproprietar.Eu nu sunt casatorita ... (vezi toată discuția)