avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 238 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. Doresc sa inchiriez apartamantul meu unei ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. Doresc sa inchiriez apartamantul meu unei firme ...

Buna ziua.
Doresc sa inchiriez apartamantul meu de unri firme care sa presteze servicii de infrumusetare, insa asociatia de proprietari, cat si vecina cu care ma intersectez direct, nu vor sa imi dea acordul.
Ce pot face pe cale legala in aceasta situatie?
Mentionez ca apartamentul este la parterul unui ansamblu rezidential si e prevazut in planul urbanistic acest aspect, posibilitatea de activitati comerciale.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: robert1958 , utilizator 03:02, 15 August 2023
Aveti dreptul legal sa promovati actiune in instanta de judecata
@Mad21

Vedeți dacă nu aveți și reguli asumate la semnarea actelor de vânzare cumpărare pe care trebuie să le respectați.
Noi avem „Regulile Comunitare ale Ansamblului Rezidențial ............... ” autentificate la Notar și intabulate le Carte Fuciară fiind anexă la Contractul de Vânzare Cumpărare, ale cărui prevederi sunt reluate în acordul de asociere :

3.2. Condominiul are următoarele caracteristici:

a. Ansamblu de locuințe individuale fără spații comerciale la parter și fără alte spații destinate unor activități lucrative, compus din: .........................
Ultima modificare: Marți, 15 August 2023
robert1958, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curent electric de la "organizarea de santier" ifratila ifratila Care este legalitatea conectarii la curentul tip \"organizare de santier\" si daca este legal ca acesta sa fie platit de proprietari. Locuiesc intr-un bloc ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari tanasievladgrigore tanasievladgrigore Buna ziua, Am cumparat un teren la marginea unui mini ansamblu rezidential saumai bine spus sunt cateva case care s-au constituit intr-o asociatie. ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare teren ansamblu rezidential pdavid pdavid Buna ziua, Sunt in procesul de cumparare a unui apartament intr-un Ansamblu Rezidential. Apartamentul se afla in prima cladire din viitoarele 10 cladiri ... (vezi toată discuția)