avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Un vecin a îngrădit parte din proprietatea comună ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Un vecin a îngrădit parte din proprietatea comună indiviza

Buna seara. Mă confrunt cu următoarea situație....in cadrul curții blocului în care locuiesc ....un vecin de la parter și-a făcut curte, a modificat ieșirea din balcon, a îngrădit o bucata din curte și a pus poarta.....pam pam. Cel mai uimitor e că omului i se pare absolut normal....și-a făcut și un grătar zidit ....f tare se ridică fumul in balcoanele noastre.. oare ce pot face? Menționez că această curte e proprietate comună indiviza a tuturor locatarilor....mulțumesc mult pt orice idei..
Ultima modificare: Duminică, 20 August 2023
ilmir1, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 05:33, 21 August 2023
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Apelati la instanta de judecata, pentru desfiintarea acelor modificari contructive, de ingradire ilegala a proprietatii comune. Cereti si plata cheltuielilor de judecata de catre pirit. Sau, in prima faza, platiti avocatul (eventual toti vecinii interesati) pentru o notificare avocatiala trimisa pe adresa respectivului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

autorizatie de construire fara acordul vecinilor? paul_paul paul_paul Cu respect Forum, Supun atentiei urmatoare situatie: La blocul in care locuiesc, apartamentele de la etaje au balcoane, iar cele de ... (vezi toată discuția)
Gratar la bloc in curte proprietate privata. buna ziua. va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns! locuiesc ... Codrinvld Codrinvld Buna ziua. Va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns! Locuiesc intr-un complex rezidential de blocuri insiruite, intr-un bloc parter+ 2 etaje. Apartamentele ... (vezi toată discuția)
Balcon parter pauleskku pauleskku Cu respect, Forumului, La blocul in care locuiesc, apartamentele de la etaje au balcoane, iar cele de la parter, conform cartii tehnice, nu au balcoane. ... (vezi toată discuția)