avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1403 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Recent am achiziționat o mașina cu contract de mana
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Recent am achiziționat o mașina cu contract de mana

Buna ziua . Recent am achiziționat o mașina și am făcut contract scris de mâna cu datele vânzătorului datele mele și ale masinii , rămânând ca vânzătorul sa meargă sa facă contractele tipizate și sa emită certificatul fiscal pe data de 21.08.2023 . Vânzătorul nu mai Răspunde la apeluri și mesaje. Cum ar trebui sa procedez in aceasta situație ?Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 24 August 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:13, 25 August 2023
Adica ati dat banii dara a avea certificat fiscal?
Initial incercati sa solutionati amiabil
Daca vanzatorul staruie sa nu parcurga procedura legala de tranzactionare drept de proprietate bun mobil,aveti dreptul sa adresati cerere catre instanta de judecata pentru ca aceasta sa dispuna hotarare judecatoreasca care fie
-sa oblige vanzatorul sa prezinte certificat fiscal
-fie sa dispuna hotarare judecatoreasca care sa tina loc de contract de vanzare cumparare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare auto cu chitanta HCristian HCristian Buna seara , am facut o gresala si am nevoie de ajutor pentru a intelege anumite lucruri deoarece sunt foarte confuz . Problema mea este aceasta : Acum o ... (vezi toată discuția)
Fals in acte auto Cristi17M Cristi17M Buna ziua! Am si eu o problema, povestea e lunga dar incerc sa fiu concis.. Am cumparat de la cineva in acest an o masina fara fiscal, am cam luat teapa cu ... (vezi toată discuția)
Fiscal masina Nichitac Nichitac Am cumpărat recent o mașină iar fostul proprietar nu vrea sa imi dea fiscalu. Ce pot face eu? (vezi toată discuția)