avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Renuntare/ cedare teren extravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Renuntare/ cedare teren extravilan

Buna ziua,
Mama mea impreuna cu 2 frati ai ei detin un teren extravilan care valoreaza apropape nimic. Impozitul trebuie platit anual.
Exista o solutie ca mama mea sa renunte oficial la partea ei de teren, sau daca primaria ar accepta sa o cedeze primariei si mama sa plateasca toate taxele necesare.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: DIudita , utilizator 18:23, 25 August 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
exista posibilitati, dar terenul trebuie mai intai intabulat
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Moștenitori cu drepturi egale, sau nu? VioVioletaVio VioVioletaVio Bună ziua, Mă puteți ajuta cu informații despre o moștenire? La moștenire există 3 moștenitori, mama, fratele și sora ei. Timp de 22 de ani am ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, locuiesc împreună cu soția mea, din anul 1990, ... IonelaSandu12 IonelaSandu12 Bună ziua, Locuiesc împreună cu soția mea, din anul 1990, într-o casă situată în comuna Răucești, județul Neamț. Imobilul este compus dintr-o ... (vezi toată discuția)
Mostenire pvb pvb Buna ziua . Va deranjez cu o intrebare legata de o problema juridica si fiscala . Tatal meu impreuna cu fratele sau au mostenit ,si au act de proprietate , ... (vezi toată discuția)