avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Doresc sa deschid o creșă privată
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Doresc sa deschid o creșă privată

Buna ziua,
Dacă as dori sa deschid o creșă privată, ar trebui sa am neaparat o diploma de facultate sau pot înființa și cu diploma de curs? Sau nu trebuie nici una nici alta. Menționez ca lucrez cu copii de ani buni in fiecare sâmbătă, este de ajuns sau trebuie sa ma specializez si sa am o diploma?
Ultima modificare: Duminică, 27 August 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:56, 27 August 2023

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care e numarul minim de copiii acceptat pentru deschiderea unei crese/gradinite pasinciuc pasinciuc Buna ziua , momentan lucrez in Londra la o gradinita privata dar imi doresc foarte tare sa ma intorc in Romania unde am o casa suficient de mare ca sa pot ... (vezi toată discuția)
Pfa cadru medical Bineata Bineata Buna ziua,dacă nu sunt cadru medical și vreau sa imi deschid un Pfa cu codul Caen 8690,pot?Sau fiind cadru medical pot sa imi deschid și sa lucrez ca ... (vezi toată discuția)
Agenție pentru recrutare forță de munca SimLuc SimLuc Bună ziua, Doresc sa îmi deschid o agenție pentru recrutare și plasare forță de muncă. Am o diploma obținută în urma unui curs(Inspector resurse ... (vezi toată discuția)