avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce inseamna functia de asistent sef pe unitate si cine ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce inseamna functia de asistent sef pe unitate si cine o poate ...

Ce inseamna functia de asistent sef pe unitate si cine o poate indeplini?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:46, 21 Februarie 2024
Conditii asistent medical şef pe unitate:
- Diplomă de licenţă în domeniul medical sau Diplomă de absolvire a învăţământului superior de scurtă durată în domeniul medical
- concurs pentru ocuparea postului;
- 5 ani vechime în funcţia de asistent medical;
Se poate rămâne în funcția de asistent medical șef și dupa împlinirea vârstei de pensionare și prelungirea cu acordul angajatorului a perioadei de rămânere în activitate? Multumesc

Cornel Vasile a scris:

Conditii asistent medical şef pe unitate:
- Diplomă de licenţă în domeniul medical sau Diplomă de absolvire a învăţământului superior de scurtă durată în domeniul medical
- concurs pentru ocuparea postului;
- 5 ani vechime în funcţia de asistent medical;

Se poate rămâne în funcția de asistent medical șef și dupa împlinirea vârstei de pensionare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intelegerea unor sensuri adela1964 adela1964 AS VREA SA STIU SI EU CUM SE INTERPRETEAZA URMATOARELE SENSURI DE DOCUMENTE:La concurs/examen se pot înscrie candidații care îndeplinesc, cumulativ, ... (vezi toată discuția)
Absolvent master angajare la facultate zzanetta zzanetta Am absolvit masterul si doresc sa ma angajez la facultate,dar zice ca nu se poate pana nu fac doctoratul.Stie cineva ceva in acest sens? (vezi toată discuția)
Diploma cursuri postuniversitare nerecunoscuta ceapraga ceapraga Buna ziua, Lucrez la privat de 7 ani ca programator. De cand s-a schimbat legea, beneficiez de reducerea de impozit acordata programatorilor. Vreau sa ... (vezi toată discuția)