avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa de lichidare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa de lichidare

in urma cu 3 luni mi-am dat demisia de la locul de munca. de atunci ma chinui sa intru in posesia ei dar de la fostul loc de munca mi se spune ca a fost trimisa. imediat urmatoarea luna m-am angajat la un alt loc de munca. dupa cele 3 luni fostul sef ma dat in judecata cum ca as fi deteriorat o piesa. si acuma sunt dat in judecata. vreau sa stiu daca e posibil ca fisa de lichidare sa fie cu datorie..si in acelasi timp demisia sa fie acceptata?
Cel mai recent răspuns: ektcib , utilizator 10:47, 29 Ianuarie 2010
Demisia este un act unilateral, nu este nevoie de acceptul angajatorului.
Iar prejudiciul daca exista va fi stabilit de instanta.
eu nu am intrat in posesia acestei fise de lichidare..ma intereseaza daca aceasta fisa poate fi asul din maneca?
si ma mai intereseaza cat de importanta este aceasta fisa de lichidare..si daca ar fi fost obligatoriu sa fie semnata si de mine?.
- cat de importanta este aceasta fisa de lichidare?
- noul angajator ar fi avut nevoie de ea?
-ultima zi de lucru in fosta unitate a fost pe 30 ..conform referatelor in care se relateaza ca as fi deteriorat acea piesa apar semnate pe data de 29,referate atasate la citatie;
-adresa de pe citatie nu este aceeasi din buletin....conteaza?
- fisa de lichidare ajunge la ITM? daca ar fi trecuta paguma fata de unitate conta fata de acestia?
si vreau sa-mi mai explicati urmatorea expresie:

in motivele actiunii prezentate judecatorului se precizeaza ca din vina mea exclusiva s-a produs afectiunea..pe cand intr-un referat al sefusului de sectie se relateaza urmatoarele: lucrare diagnosticata si efectuata partial de catre mine

Alte discuții în legătură

Concediu fara salariu si fisa de lichidare dragomirelena78 dragomirelena78 Am lucrat intr- o unitate bugetara de stat.Am facut cerere sa mi iau concediu fara salariu pe o perioada de 1 (unu) an, sa ajut fata care are un baiat in cl.a ... (vezi toată discuția)
Nota de lichidare rocky2009 rocky2009 Buna ziua, am o intrebare legata de nota de lichidare si cartea de munca. Mi-am dat demisia de la firma la care lucram si fostul meu sef nu vrea sa-mi ... (vezi toată discuția)
Demisie si lichidare mitika255 mitika255 Buna ziua.am urmatoarea problema:la data de 01.09.2010 mi-am depus demisia de la locul de munca ,demisie care mi-a fost acceptata.in urma demisiei trebuia sa ... (vezi toată discuția)