avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Concediu fara salariu si fisa de lichidare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Concediu fara salariu si fisa de lichidare

Am lucrat intr- o unitate bugetara de stat.Am facut cerere sa mi iau concediu fara salariu pe o perioada de 1 (unu) an, sa ajut fata care are un baiat in cl.a 2a.Cererea mi a fost respinsa, m-au obligat sa mi dau demisia si pe deasupra nu vor sa mi dea foaia de lichidare.Fata de intreprinderea unde am lucrat nu am nici o datorie financiara.Mi s a spus, ca Fisa de lichidare sta la intreprindere.Dupa cate stiu eu, fisa de lichidare sta la fostul angajat.Daca doresc sa ma angajez in alta parte, fara aceasta foaie de lichidare nu te poti angaja.Doresc un raspuns din partea dvs.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 23:26, 9 Ianuarie 2011
Fisa de lichidare se intocmeste in doua exemplare,unul ramane la societate,unul vi se inmaneaza Dvs. semnat,stampilat si cu numar de inregistrare .
Puteti sa faceti sesizare la I.T.M.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa fiscala daniela_12 daniela_12 Buna ziua ! Va rog sa-mi spuneti si mie cum sa procedez,in cazul in care nu am primit fisa fiscal pentru anul 2011.Am lucrat 3 luni la un patron si nu am ... (vezi toată discuția)
Incetare cim cu acordul partilor Ada30teo Ada30teo Buna ziua. Dupa ce fac decizi de incetare a CIM cu acordul partilor, o inregistrez la ITM si apoi dau 1 exemplar salariatului, care semnezaza pe exemplarul ... (vezi toată discuția)
Dupa incheierea preavizului nu mi s-a virat ultimul salariu robert888 robert888 Am si eu o problema, am terminat preavizul in urma cu doua saptamanii si azi trebuia sa iau ultimul salariu, dar nu l-am luat si nimeni din magazinul in care ... (vezi toată discuția)