avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua, am avut un card virtual Unicredit si am ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua, am avut un card virtual Unicredit si am facut in mai ...

Buna ziua,
am avut un card virtual Unicredit si am facut in mai o plata online catre decathlon. De atunci nu l-am mai folosit si nimeni nu a avut access la el , neexistand fizic. . In 28 August cineva a facut o plata de 320ron cu cardul virtual catre un magazin in America. Suspiciunea e ca ori baza de date Decathlon a fost sparta ori cea Unicredit. Cei de la banca nu imi raspund. Magazinul din America a raspuns in prima faza apoi pauza. CE ma sfatuiti sa fac? Are rost sa merg la politie?
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 13:30, 1 Septembrie 2023
mergeti la politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Frauda bancara razvancrg razvancrg Buna ziua, Am fost vitima unei fraude bancare pe data de 25.07.2015, din contul meu s-au facut 5 tranzactii online catre UK, in valoare totala de 4700 lei, ... (vezi toată discuția)
Plati online fara acceptul titularului cardului Aura2 Aura2 Detin un card de credit de pe care s-au platit sume de bani pentru unn joc online. Odata am platit o suma pentru cineva pe acest site. Persoana respectiva (pe ... (vezi toată discuția)
E posibil sa facem o persoana sa isi plateasca datoriile? Misaki2010 Misaki2010 Tatăl meu a împrumutat cu ajutorul unei colege de la lucru nişte bani din 2 bănci, au decis împreună să împărţească banii şi să plătească ... (vezi toată discuția)