avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Am o nelămurire. La serviciul meu la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Am o nelămurire. La serviciul meu la angajare, șeful ...

Buna ziua. Am o nelămurire.
La serviciul meu la angajare, șeful mi a zis că voi primi salariul de bază stabilit..plus 5% din vânzările totale. Luna august au fost încasări de
50 131.00 lei.
Cum se calculează comisionul/bonusul?
Că am primi în plus doar 250 lei. Bănuiesc că e o formula după care se calculează
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:22, 4 Septembrie 2023
Poate fi vb si de incasarile fara tva.
Oricum, angajatorului trebuie sa cereti explicații, nu noua. Trebuie sa il intrebati ce reprezinta aia 250 de lei.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
De unde stiti exact cum se acorda ? ..a vazut cineva prevederea respectiva de incercati sa contraziceti modul de acordare mentionat de cel care a initiat acest topic?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din experiența personală.Am lucrat în vânzări și așa primeam comisionul: se făcea diferența între prețul de vânzare și costul de producție ,la aceasta se aplica comisionul,la profitul obținut.
Poate alții sunt mai generoși.Posibil dar din suma primită de inițiatorul discuției nu rezulta asta.
Mă scuzați că am îndrăznit să exprim o parere din experiența personală.
"șeful mi a zis" ,deci nu există nici o prevedere,doar o vorbă.
Ultima modificare: Duminică, 3 Septembrie 2023
mitabiciclista, utilizator
Fiecare angajator decide, daca l-a dvs a fost intr-un anumit procent, asata nu inseamna ca toti fac la fel... Tot initiatorul a scris .. " plus 5% din vânzările totale" ...

Asa cum a mentionat colega noastra, lamuririle i le da angajatorul .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe salar? ana monica ana monica Buna ziua , Numele meu este Ana Monica si as vrea daca se poate sa ma ajutati intr-o problema. Sa incep cu inceputul : Sunt angajata la o societate de nivel ... (vezi toată discuția)
Informatii taxe si impozite pfa romeot27 romeot27 Buna, Recent mi-am creat un PFA. Sunt putin derutat sau neinformat de unele detalii, a ce pot face si ce nu pot face in limitele firmei. O sa incerc sa ... (vezi toată discuția)
Calcul impozit profit srl sau pfa B_Claudiu B_Claudiu Buna seara! As dori sa stiu profitul net rezultat din vanzarile de mai jos in cazul in care imi deschid un SRL sau un PFA : Vanzari 100.000 lei fara TVA ... (vezi toată discuția)