avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Stramutare dosar penal conform art 326NCPP
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Stramutare dosar penal conform art 326NCPP

Doresc sa formulez o cerere pe art 326NCPP, catre domnul Procuror General ALEX FLORIN FLORENTA, pentru a cere stramutarea unui dosar penal de la PCA - Ploiesti la un alt Parchet egal in grad conform art. 326 NCPP, dar doream sa stiu in cazul in care mi se aproba, daca trebuie sa aleg eu parchetul egal in grad unde vreau sa stramut dosarul ori hotaraste domnul PROCUROR GENERAL ALE FLORIN FLORENTA

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Florin Valentin S , utilizator 14:16, 5 Septembrie 2023
Nu dvs. hotărâți.
Am inteles,
Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stramutare dosar penal viorelchi viorelchi Sunt parte vatamata intr-un dosar penal cu dauna din culpa si infractiune de conducere autoturism sub influenta alcoolului. Poate fi facuta cerere de ... (vezi toată discuția)
Propunere renuntare la urmarirea penala Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Buna ziua ! Intr-un dosar penal , in care am calitatea de parte vatamata , organele de cercetare penala au trimis ieri la Parchet dosarul , alaturi de ... (vezi toată discuția)
Se poate cere stramutarea unui dosar penal in cursul cercetarii ... DenisRif DenisRif Se poate cere stramutarea unui dosar penal in cursul cercetarii la Parchet ? (vezi toată discuția)