avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Doresc sa repar peretele casei mele care dă în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Doresc sa repar peretele casei mele care dă în curtea vecinului..acesta ...

Doresc sa repar peretele casei mele care dă în curtea vecinului..acesta îmi pune condiții:sa plătesc 3000 de ron pt "murdăria cauzată" plus 300 de ron/zi pt faptul că el vrea sa fie prezent la cele 2 sau 3 zile de lucru necesare...cred că nu e legal ceea ce îmi cere,dar nu știu cui să mă adresez (eu locuiesc în Spania iar tatăl meu este cel care ar trebui să facă demersurile necesare)... Primăria nu intervine în asemenea cazuri, vecina in cauză lucrează la consiliu județean.... Vreau sa repar peretele in cauză, deoarece se deteriorează... nu știu cui să mă adresez... mulțumesc anticipat, o zi bună
Ultima modificare: Miercuri, 6 Septembrie 2023
Manuela Rășină, administrator
Nu cred ca trebuie sa se invoiasca de la serviciu pentru a sta cu muncitorii, poate face verificarea seara, cand ajunge acasa... Este curatenie la locul de munca, ii mai primeste si maine in curte, nu este... anunta proprietarul si maine sa lucreze de unde vor...
"Nu cred ca trebuie sa se invoiasca de la serviciu pentru a sta cu muncitorii, poate face verificarea seara, cand ajunge acasa.."
Așa să faceți la dumneavoastră acasă.
Un om responsabil căruia îi pasă de proprietatea lui nu face așa ceva.
Nu ați auzit de:
"când pisica nu e acasă șoarecii joacă pe masă"?
Ultima modificare: Luni, 11 Septembrie 2023
mitabiciclista, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatii la o casa aflata pe mejdina mariacb mariacb Buna ziua Intru direct in subiect pt a nu va rapi mult timp: in urma cu 5 luni am cumparat o casa veche de peste 50 de ani care se afla pe mejdina. In luna ... (vezi toată discuția)
Vecinul nu-mi permite accesul in curtea sa pt executia unor reparatii la imobilul meu Sorelly Sorelly Buna ziua, Ma confrunt cu o problema destul de grava...vecinul nu-mi permite accesul in curte pt a face unele reparatii urgente la imobilul meu. In urma ... (vezi toată discuția)
Reparatia spatele casei fara acordul vecinului mircolas mircolas Buna ziua, Am probleme cu vecinul care nu imi da voie sa repar spatele casei.Am 60 cm pana la gard si nu pot aseza schela in acest spatiu ( mentionez ca imi ... (vezi toată discuția)