avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendare permis de conducere obținut în Franța
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendare permis de conducere obținut în Franța

Buna , îmi mia fost suspendat permisul de conducere ( permis obținut in franta ) pe durata de doua luni pentru depășire pe linie continua . Am fost nevoit sa vin inapoi in franta și nu am putut recupera permisul inapoi. După durata de suspendare o sa mi se trimită permisul acasa ? Având in vedere ca am adresa in romania .

Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 13:10, 7 Septembrie 2023
Bună ziua!
Permisul va fi trimis în Franța
Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna, mi-a fost suspendat permisul francez de conducere ... Adrian93190 Adrian93190 Buna , îmi mia fost suspendat permisul de conducere ( permis obținut in franta ) pe durata de doua luni pentru depășire pe linie continua . Am fost nevoit ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere romanesc retinut in franta silviu2018 silviu2018 Sunt posesorul unui permis de conducere eliberat de statul roman. (model european). In prezent sunt rezident fiscal in Franta, locuind aici de cativa ani. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, locuiesc in franța și conduc aici cu permis românesc, ... Seb2388 Seb2388 Buna ziua, Locuiesc in Franța și conduc aici cu permis românesc, am fost oprit de către jandarmi pentru depășirea limitei de viteza cu +40(93km/h in ... (vezi toată discuția)