avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua! Am achizitionat si eu acum o luna un ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua! Am achizitionat si eu acum o luna un abonament pe ...

Buna ziua! Am achizitionat si eu acum o luna un abonament pe Academic Singles si astazi am primit de plata 300 de lei + 59 de platit in decurs de o saptamana, iar daca nu platesc se vor majora taxele. Am citit ca e totul fals si stiu asta, dar daca nu platesc pot pati ceva real? Va rog cei care au trecut prin asta sa ma contacteze.

Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 21:04, 8 Septembrie 2023
anulati de urgenta cardul cu care ati platit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament online abuziv pe site de matrimoniale Mihaisbd Mihaisbd Buna ziua! Am o mica problema. Am facut un cont pe un site asemanator celor de matrimoniale si am ales cont premium in valoare de 10 euro. Am incercat sa sterg ... (vezi toată discuția)
Pe 18-19.11.2020, am făcut un cont pe site-ul de dating academic ... Inna21 Inna21 Pe 18-19.11.2020, am făcut un cont pe site-ul de dating academic singles. Ulterior pe data de 19.11.2020 am cerut explicit închiderea contului. Plătisem ... (vezi toată discuția)
Abonament pe site de matrimoniale fără acordul meu. pot fi obligat să îl plătesc? claudiu_2014 claudiu_2014 buna ziua, pe scurt, am intrat pe un site de intalniri matrimoniale (fara continut sexual) , totul gratuit si frumos la prima vedere. dupa logare sa vezi ... (vezi toată discuția)