avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua. Am 19 ani si vorbesc cu o fata de 16 ani. ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua. Am 19 ani si vorbesc cu o fata de 16 ani. Intrebarea ...

Buna ziua. Am 19 ani si vorbesc cu o fata de 16 ani. Intrebarea mea este urmatoarea, s-ar considera vreo ilegalitate actul consimtit intim dintre noi doi? Ar putea interveni parintii ei sau chiar organele legii sa ma acuze de corupere, viol, etc, chiar daca actul a fost consimtit?
Am vazut, conform noului cod penal, ca daca diferenta nu este mai mare de 5 ani intre minor si major, atunci nu se pedepseste. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Adrianpopescu2 , utilizator 17:08, 12 Septembrie 2023
Buna ziua!
Daca are 16 ani se pare ca nu e nicio problema.
Gasesti aici detalii
www.avocatnet.ro/articol_617...
Ideea e ca as vrea sa fiu 100% sigur.

Alexandrarares a scris:

Buna ziua!
Daca are 16 ani se pare ca nu e nicio problema.
Gasesti aici detalii
www.avocatnet.ro/articol_617...

Ultima modificare: Marți, 12 Septembrie 2023
Adrianpopescu2, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! daca eu am 19 ani si as face sex cu o minura de 16 ... mariusmarcel12@ mariusmarcel12@ Buna ziua! Daca eu am 19 ani si as face sex cu o minura de 16 ani, ce trebuie sa stiu inainte cu legile in vigoare, sa nu fac puscarie multumesc mult pt ajutor (vezi toată discuția)
Corupere de minori cry_ana cry_ana numele meu este amalia si am nevoie de o lamurire cu privire la cazuri de corupere de minori. un ex: cand este vorba de corupere de minori?daca fata are 17 si ... (vezi toată discuția)
Doresc sa'mi explice cineva o lege intr'un anumit context Mihaita1937 Mihaita1937 Este vorba despre legea coruperii de minori. Nu am inteles prea multe din ea deoarece pe diferite site-uri gasesc explicatii diferite si ma gandesc ca aici ... (vezi toată discuția)