avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! Daca eu am 19 ani si as face sex cu o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! Daca eu am 19 ani si as face sex cu o minura de 16 ...

Buna ziua! Daca eu am 19 ani si as face sex cu o minura de 16 ani, ce trebuie sa stiu inainte cu legile in vigoare, sa nu fac puscarie multumesc mult pt ajutor
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:46, 15 Septembrie 2023
Buna ziua!
Nu faceti puscarie daca sexul este consimtit.De la 16 ani o fata sau un baiat poate face sex consimtit fara probleme.
Gasiti detalii aici
www.avocatnet.ro/articol_617...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Yuhuuu,,, dar as avea rezerve! Cam toate faptele de act sexual cu minor si corupere sexuala au exceptii (de la regula), si cam toate faptele se retin pe aceste exceptii. Sens in care „teoria” de pe forum, nu se potriveste cu practica judiciara.

@mariusmarcel12@,, recomand sa va ganditi de (minimum) doua ori inainte. O banala plangere (de la fata sau de la familia fetei) va cam baga in galeata! Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copurere de minori? adrian 75 adrian 75 Buna ziua, Numele meu este Adrian si am un fiu care are o alta orientare sexuala, problema mea este ca fiul meu in varsta de 28 de anii a avut o relatie de 2 ... (vezi toată discuția)
In ce conditii e posibila casatoria minorului? daciana-ioana daciana-ioana Am si eu o intrebare si va rog sa-mi raspundeti la ea.....Am varsta de 16 ani si jumatate,mama mea este decedata,tatal plecat in strainatate si ma aflu in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am 19 ani si vorbesc cu o fata de 16 ani. intrebarea ... Adrianpopescu2 Adrianpopescu2 Buna ziua. Am 19 ani si vorbesc cu o fata de 16 ani. Intrebarea mea este urmatoarea, s-ar considera vreo ilegalitate actul consimtit intim dintre noi doi? Ar ... (vezi toată discuția)