Buna seara, am lasat o masina intr o parcare de resedinta ( marcata cu un indicator de culoare albastra si nr ei ). EU am fost plecat din oras si am lasat o acolo cateva zile, pe locul parcat nu era trecut ca find rezervat. Am gasit astazi pe 15.09 o foaia in stergatoare de la politia locala in care scrie ca pe data de 13 intre orele 14 20 am oprit masina cu nr... in loc nepermis( parcare resedinta 42 loc 11... str...) din orasul ..... incalcand astfel art 21 alin 1 si alin 2 din hotararea consililui local 72 31,03,2020... va facem cunoscut ca sunteti invitat in ziua de 13.09.2023 orele 16:00 la sediul politiei locale ..... in vederea stabilirii identitatii si aplicarii masurilor legale ce se impun. Va informam ca fapta savarista de dvs a fost filmata si inregistrata. In caz de neprezentare se va proceda la sanctionarea contraventionalka conform prevederilor ar 2 pct 31 din legea 61. 1991 republicata, cu amenda de la 500 la 1500. Ce as putea sa fac ? EU astazi am vazut hartia ca m am intors in oras..
Contactati personal serviciul poltie locala,discutati cu agentul care a constatat fapta si a consemnat documentul,prezentati documente justificative care sa ateste ca ati fost plecat din localitate,subliniati ca locul unde ati parcat nu era semnizat sau individualizat