avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am depășit în licalitate 51km/ora. Pot depune ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am depășit în licalitate 51km/ora. Pot depune contestație? ...

Am depășit în licalitate 51km/ora.
Pot depune contestație?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 07:31, 17 Septembrie 2023
Nu am înțeles, limita e de 50 pe segmentul de drum si aveti pv ca aveati 51? Sau care era limita de viteza? Si motivul de contestatie care era?
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Septembrie 2023
gi-jane2, moderator
Daca ati fost inregistrat in localitate cu viteza de 51 km/h peste viteza admisa pe respectivul sector de drum public
sanctiunea va fi cuprinsa intre 9 si 20 de puncte de amenda -sanctiune maxima de 2.900 de lei, in plus se va retine permisul de conducere pentru o perioada de 90 de zile.
Puteti depune contestatie dar greu de combatut valoarea inregistrata
Puteți depune contestație și dacă ați depășit cu 200 de km/h viteza legala .În general nu se spera la minuni ci doar la tergiversare pt s beneficia de permis pe durata judecării contestatiei..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat pe 90 de zile eqtudor eqtudor Buna ziua, Recent am facut un drum Turda - Cluj, dupa Tureni, pe DN60 exista un tronson unde viteza este limitata la 60km/h Bun, imi face organul semn ... (vezi toată discuția)
Suspendare drept conducere auto victoriatofan victoriatofan Daca mi s-a luat permisul auto fiindca am depasit cu 1 km limita maxima a vitezei legale (adica 51 km.) si am facut contestatie la judecatorie, daca nu platesc ... (vezi toată discuția)
Suspendare 90 zile permis Liviu is Liviu is Buna ziua, aseară am depășit viteza cu 51km/h având 111km/h ,pe un sector de drum de 60km/h, mașină radrar aflându-se în mișcare . Am primit ... (vezi toată discuția)