stefanzaharia1234 
	    	Utilizator

stefanzaharia1234 
	    	Utilizator	    

Dacă aveți contract cu proprietarul citiți clauzele acestuia privind denunțarea unilaterala solicitați acestuia restituirea cheltuielilor suportate etc.Indicat este sa consultati un av ..
 mitabiciclista 
	    	Utilizator

mitabiciclista 
	    	Utilizator	    

mitabiciclista, utilizator
 mitabiciclista, utilizator 	
			 adrian@13 
	    	Utilizator

adrian@13 
	    	Utilizator	    

adrian@13, utilizator
 adrian@13, utilizator 	
			 adrian@13 
	    	Utilizator

adrian@13 
	    	Utilizator	    

Când vă despăgubește pentru ce ați cheltuit cu agenția și restul.Oricum legal nu poate până duminică să vă evacueze.Nu vă grăbiți.
 crisro	                   

Buna ziua
Am dat un anunt de inchiriere pentru un apartament. O agentie imobiliara a venit cu un client, care s-a hotarat sa inchirieze. Am semnat un contract ... (vezi toată discuția)
	                    crisro	                   

Buna ziua
Am dat un anunt de inchiriere pentru un apartament. O agentie imobiliara a venit cu un client, care s-a hotarat sa inchirieze. Am semnat un contract ... (vezi toată discuția)

AnaStroe	                   

Buna ziua. Am incheiat un contract de inchiriere pentru o garsoniera din Bucuresti fara a-l autentifica la notariat. Doar un contract de inchiriere de mana ... (vezi toată discuția)
	                    AnaStroe	                   

Buna ziua. Am incheiat un contract de inchiriere pentru o garsoniera din Bucuresti fara a-l autentifica la notariat. Doar un contract de inchiriere de mana ... (vezi toată discuția)

Abuletz	                   

Buna ziua,
as vrea sa va cer parerea si recomandarile voastre pentru cum as putea proceda in urmatoarea situatie - la inceputul lunii iulie am inceput ... (vezi toată discuția)
	                    Abuletz	                   

Buna ziua,
as vrea sa va cer parerea si recomandarile voastre pentru cum as putea proceda in urmatoarea situatie - la inceputul lunii iulie am inceput ... (vezi toată discuția)