avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua. In ce masura se poate face o executare ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua. In ce masura se poate face o executare silita incuviintata ...

Buna ziua. In ce masura se poate face o executare silita incuviintata (urmand a se comunica somatie etc.) daca cnp-ul este scris gresit? Si cum anume? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 19:13, 20 Septembrie 2023
Dacă CNP-ul este greșit se poate corecta. Aceasta greșeală de redactare nu va bloca parcursul executării silite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita se poate face un recurs? TuEsti TuEsti Buna. Am si eu o problema si mare nevoie de un sfat. Am luat o amenda de la C.F.R in 17.02.2011. plecand din tara nu m-am interesat despre amenda si nu i-am ... (vezi toată discuția)
Executare silita hotarare conflict de munca integrity integrity 1. Cf NCPC poate instanta de executare sa incunviinteze o cerere de executare silita fara somatie, fara citarea partilor, a unei hotarari definitive si ... (vezi toată discuția)
Mi-au gresit numele madasey16 madasey16 azi am primit hartii de instiintare ca sunt executata silit pentru o datorie din 2009 (care din cate stiu este deja prescrisa). Doar ca mi-au scris numele ... (vezi toată discuția)