avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Marca inregistrata pe nume domeniu .ro
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Marca inregistrata pe nume domeniu .ro

Buna ziua,
Am o nelamurire in legatura cu un nume de domeniu pe care l-am cumparat recent. Dupa ce l-am cumparat am descoperit pe osim ca o firma are o marca inregistrata pe acel nume, dar putin diferita. Marca este inregistrata pe numele "MC NumeDomeniuMeu" iar eu am domeniul inregistrat sub forma NumeDomeniuMeu.ro
Este posibil sa am probleme din partea lor? Ar fi mai bine sa inregistrez si eu o marca de forma "NumeDomeniuMeu", ca sa nu am probleme?
Ei se ocupau in trecut de publicarea de reviste cu diverse informatii, tiparite fizic, eu nu fac asta, doar vreau sa public articole informative pe acest site. Dar, in schimb, ei au marca inregistrata pe clasa 42 si eu tot pe aceasta clasa ar trebui sa inregistrez marca.
Cum e mai bine de procedat, sa nu am probleme?
Multumesc
Ultima modificare: Joi, 21 Septembrie 2023
zanpo, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:19, 23 Septembrie 2023
Da, cred ca este cel mai bine sa inregistrati si dvs marca si vedeti daca va aproba. Astfel, evitati orice discutii si probleme.
cel mai simplu e sa nu folositi domeniul ca pe o marca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare marci osim ovidiu1113 ovidiu1113 Buna ziua Vreau sa fac o revista locala distribuita gratuit(Publicitate) Intrebarea este daca numele revistei este \\"aaaaa\\" si numele firmei este ... (vezi toată discuția)
Nelãmurire înregistrare marcã în clasa 35 - domeniul medical mjuovy mjuovy Buna ziua, Am si eu o nelamurire, vreau sa inregistrez pe persoana juridica o marca din domeniul medical, este vorba de o clinica oftalmologica care se ocupa ... (vezi toată discuția)
Marca inregistrata osim vs. domeniu internet bogdan30ro bogdan30ro Am urmatoarea speta. Am inregistrat la OSIM cuvantul sa zicem \"marcamea\" acum 2 zile. Dorind sa imi fac si un site pe internet am constatat ca domeniu ... (vezi toată discuția)