observ ca dvs va insinuati in postura de administrator/moderator al acestui forum. acesta este deja al treilea mesaj in care va luati acest "rol" certind pe diversi utilizatori. pe unul chiar l-ati certat ca scrie cu litere mari, desi nu aveti acest drept, acesta fiind atributul administratorilor si moderatorilor. eu nu am certat pe nimeni referitor la utilizarea acestui forum asa cum procedati dvs (probabil asta a fost si motivul pt care v-a fost sters mesajul de ieri), ci imi expuneam numai parerea referitoare la subiectul in cauza, nu la persoanele care au postat. daca aveti probleme de perceptie a textelor parcurse, va rog sa le recititi cu atentie si cu obiectivitate, nu cu subiectivism, din dorinta de razbunare impotriva mea. si va rog sa postati replici cu privire la subiectul topicului si la replicile mele, nu la persoana mea.
@carol_ lorac
nu am inteles atatea acuze,a-ti preluat cumva calitatea de administrator?
Pe viitor va rog sa fiti mai rezervat in prezentare normalitatii ,asta din viziunea dvs,care incalcati frecvent si nejustificat regulamentul forumului ,utilizand in mod repetat iconite cu substrat jignitor.
~ final discuție ~