avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna seara! Am un teren extravilan langa DN60 unde am ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna seara! Am un teren extravilan langa DN60 unde am construit ...

Buna seara! Am un teren extravilan langa DN60 unde am construit o anexa agricola cu autorizatii. Dupa ce am finalizat lucrarea , cei de la drumuri nu vor sa mai ma lase sa intru ,fiind singura mea intrarea prin DN. Ce pot face? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 21:50, 28 Septembrie 2023
Sa inteleg ca trebuie sa desfaceti un grilaj metalic ca sa puteti intra? Daca da poate este necesar sa ii dati in judecata.
Aveti un mare atu faptul ca vi s-a eliberat autorizatia de construire. Cand a-ti depus actele la primarie pentru eliberarea autorizatiei din schitele intocmite a reiesit faptul ca accesul la drum este Drumul National? Sau aveti si alt acces?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa extind locuinta parintilor...cum fac? anutza_maria anutza_maria Buna ziua, As dori sa stiu ce acte mi-ar trebui ca sa extind locuinta parintilor, vreau sa mai construim inca 3 camere. Mentionez ca stam la curte si avem o ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de amplasament silviu c silviu c vreau sa supun discutiei urmatorul aspect: sunt jurist la o regie de drumuri (avem in administrare toata reteaua judeteana de drumuri) si trebuie sa dau un ... (vezi toată discuția)
Autorizatie amplasare/acces la dn office_log office_log Ma confrunt cu o problema si anume: Am un teren extravilan in proprietate (p.f) ,de cca 10.000mp ,pe care am ridicat o constructie (depozit) ca anexa ... (vezi toată discuția)