avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Salutari de curand am achiziționat un apartament la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Salutari de curand am achiziționat un apartament la parterul ...

Salutari de curand am achiziționat un apartament la parterul blocului unde locuiesc adica sub mine acesta detine un balcon pe toata lungimea apartamentului mai exact 8,80 m contruit demult de fostii propietari dar care are proiect,intrebarea mea este care sunt pasii pentru al putea dărâma și construii altul ținând cont că vreau deasupra lui să-mi fac un alt balcon terasă acoperita imi trebuie alte autorizatii si proiecte?multumesc
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:31, 23 Septembrie 2023
Este necesara autorizatie de demolare de la primarie, in baza unui proiect tehnic si proiect tehnic plus autorizatie de ctie. de la primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acoperire fara autorizatie balcon in bloc nou yna13 yna13 Am achizitionat un apartament la parter in bloc nou. Terasa apartamentului mea este mai lunga cu 2,50 m si mai lata cu 50 cm fata de balcoanele apartamentelor ... (vezi toată discuția)
Constructie balcon. micky02ct micky02ct Buna ziua! Mama a cumparat acum 3 luni un apartament la et.1 care are balconul din constructie modificat in bucatarie si inca un balcon de 21 mp, construit ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie balcon - modalitati de contestare andreea.a andreea.a Locuiesc la etajul I al unui bloc. Individul de la parter si-a construit, in urma cu aproximativ 15 ani, un balcon de-a lungul intregii bucatarii si ... (vezi toată discuția)