avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună seara am rămas fără bani și am un abonament ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună seara am rămas fără bani și am un abonament la Vodafone ...

Bună seara am rămas fără banii și am un abonament la Vodafone se poate plăti luna viitoare fara să îmi închidă cartelă
, contractul nu este pe numele meu ce pot face am dat amânare plata dar am putut numai 2 zile ce pot face?
Ultima modificare: Vineri, 29 Septembrie 2023
Simba er, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:27, 30 Septembrie 2023
"ce pot face?"
Rost de bani sa va achitati abonamentul.
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Septembrie 2023
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa reziliere telefonie mobila Felixya Felixya Buna ziua. In data de 22 oct 2012 se incheiau cele 24 luni contractuale cu Vodafone pentru abonament si telefon. Pe data de 2 oct 2012 (aproximatie, nu mai ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract vodafone nooXcape nooXcape Buna ziua, va contactez pentru un sfat / eventuala reprezentare într-o problema legata de rezilierea unui contract cu operatorul de telefonie mobilă ... (vezi toată discuția)
Abonamente telefonice everidd everidd Buna ziua acum un an sau doi am fost abordată telefonic de către un operator Vodafone. Nu aveam abonament era o cartela simpla care o reincarcam lunar dar ... (vezi toată discuția)