avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna Ziua, Eu sint de 35 ani in Austria.Tatal meu a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna Ziua, Eu sint de 35 ani in Austria.Tatal meu a decedat in ...

Buna Ziua,
Eu sint de 35 ani in Austria.Tatal meu a decedat in Ploiesti 2015-2018.(info.din auzite).Nu am primit nici un fel de citare , instintare,act de deces,invitatie ,sau altfel formulat in cauz aceasta.Nimic.Din auzite succesiunea de mostenire a fost debatata si totula primit sora mea.
1.Unde ma pot adresa sa aflu in Ploiesti toate informatile in privinta cazului presentat ?
2.CE se poate face in acesta situatie in pivinta mosteniri ?Am impresia ca undeva poate nu sa declarat ceva corect (nu sint infiat, nu sint desmostenit si sintem din aceias parinti )
Prin Oficiul de inregistrare program intern si extern(EU) puteam sa fiu gasit. Acces la acest program au toti salariati de Stat, Avocati ,Notari ,Guvernul,Politia, etc
Va Multumesc si va cer parerea
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 21:31, 25 Februarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va Multumesc. Aveti dreptate trebuie sa vin in Tara si sa ma intereses.Ca Act ma referit la protocolul Comisarului Judiciar .Protocolat trebuie sa existe cred: legitimarea,legatura de rudenie cu raposatul, Mai Are(sora) alti Frati si Surori ,daca se face compresia contului ,are un Testament,bunuri sau averi are raposatului inventarul
(Inregistrate sau inca nu) mostenitorului a luat de cunostinta diferenta dintre intrarea in posesia mosteniri direct sau indirect,Asa ceva sau in genul acesta Fiecare Tara in EU are alte deviatii testamentare teritoriale. Dar intrebarea AVETI ALTI FRATI SAU ALTE SURORII este un obligatorium.(mai ales in Tara unde emigrarea nu este ceva deosebit)Acest protokol
sau in genul acesta il primesc numai prin legitmare cu drept de mostenitor la fata locului in Romania.
Imi cer scuze pentru greselile ortrografice si gramaticale facute in texturii
Alfred S (1968). 9121 AT .
Ultima modificare: Marți, 3 Octombrie 2023
Alfred Schmölzer, utilizator
Bună ziua!
Veniți în țară, luați cu dumneavoastră toate actele care vă ajută să demonstrați filiația, mergeți la Camera Notarilor din Ploiești, vedeți dacă s-a declarat succesiunea.
În caz că s-a declarat, faceți plângeri împotriva celor care au declarat că nu mai există moștenitori și mergeți în instanță pentru anularea succesiunii.
Înseamnă că nu ați ținut legătura cu nimeni de mai mult timp. Și dacă nu se știa de Dvs, nu a fost posibil sa vă anunțe Doar Dvs știți realitatea îce sta n spatele acestei prezentări.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calitate de mostenitor negut negut Daca am aflat de decesul unei rude dupa 2 ani de la deces si succesiunea s-a facut deja,mai pot revendica dreptul meu care l-as fi avut de mostenitor? (vezi toată discuția)
Acceptare sau renuntare la mostenire bw_vision bw_vision Buna ziua! Ma puteti lamuri si pe mine, va rog, cum trebuie sa facem o succesiune? Mama a decedat, iar tata, sora mea si cu mine trebuie sa facem ... (vezi toată discuția)
Dezbaterea succesiunii după bunicii din partea tatălui (decedat și el) în instanță. cum pot intra în posesia moștenirii? mariancristielena mariancristielena Buna ziua ,de 4 ani de zile exista un proces pe rol la judecatoria sect .2,pt dezbaterea succesiuni, tatal meu a fost chemat in instanta de un cumnat , sotul ... (vezi toată discuția)