avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am cumparat un casa cu teren 9788 m2 Doamna care a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am cumparat un casa cu teren 9788 m2 Doamna care a vandut mi-a ...

Am cumparat un casa cu teren 988m2

Doamna care a vandut mi-a aratat limita de proprietate cand am cumparat desi in continuare mai exista inca un teren al dansei care a promis ca imi va vinde pe urma.Eu plecand din tara.

La intoarce am constatat ca doamna a vandut cota ei de parte altor vecini cu cateva case mai sus.Noul cumparator a ingradit terenul intre mine si el peste limita catre mine zicand ca are un caine fara autorizatie (el fiind doar cu cota parte)

Adus un topograf reiese ca as avea Defapt cu mult mai putin decat am crezut ca am cumparat initial iar acest domn care a luat cota parte din terenul ei vrea sa imi ia din curte.

Ce pot sa fac in situatia asta !,

Ultima modificare: Duminică, 1 Octombrie 2023
Se111, utilizator
Cel mai recent răspuns: Avocat_Staniu , utilizator 10:59, 11 Octombrie 2023
Buna ziua,

Puteti realiza un plan de situatie, de unde sa rezulte suprafata stapanita in mod abuziv, de catre vecinul dumneavoastra.

Ulterior acestor masuratori, puteti purta anumite discutii, legate de amplasarea gardului, prin care sunt determinate cele doua fonduri invecinate.

In cazul in care nu ajungeti la un consens cu vecinul dumneavoastra, va puteti adresa instantei de judecata, cu o actiune in revendicare si granituire.(revendirea presupune actiunea proprietarului impotriva posesorului neproprietar, in vederea redobandirii unei suprafete de teren, iar granuituirea presupune determinarea gardului, intre cele doua fonduri invecinate).

Aveti nevoie de un avocat sa analizeze documentatia si sa va propuna solutii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune de granituire, vecinul mi-a luat din teren cand a construit gardul snowball111 snowball111 Buna ziua, Am si eu urmatoarea problema si am sa va rog sa ma ajutati. Tatal meu a decedat in urma cu 2 ani. In urma lui au ramas 2 terenuri care sunt unul ... (vezi toată discuția)
Impedicare luare in folosinta si ingradire teren cumparat ionscaunas ionscaunas Buna ziua, anul trecut am cumparat o casa la tara cu terenul aferent de 1700 mp. Casa si terenul au fost cumparate de la cel ce imi este astazi vecin pe o ... (vezi toată discuția)
Cadastrare elafinta elafinta Buna ziua! am o intrebare legata de cadastrare. In 2004 am cumparat un teren arabil in extravilan, de 2000 mp (10 m/200m) de la o persoana care avea doar titlu ... (vezi toată discuția)