Doamna care a vandut mi-a aratat limita de proprietate cand am cumparat desi in continuare mai exista inca un teren al dansei care a promis ca imi va vinde pe urma.Eu plecand din tara.
La intoarce am constatat ca doamna a vandut cota ei de parte altor vecini cu cateva case mai sus.Noul cumparator a ingradit terenul intre mine si el peste limita catre mine zicand ca are un caine fara autorizatie (el fiind doar cu cota parte)
Adus un topograf reiese ca as avea Defapt cu mult mai putin decat am crezut ca am cumparat initial iar acest domn care a luat cota parte din terenul ei vrea sa imi ia din curte.
Puteti realiza un plan de situatie, de unde sa rezulte suprafata stapanita in mod abuziv, de catre vecinul dumneavoastra.
Ulterior acestor masuratori, puteti purta anumite discutii, legate de amplasarea gardului, prin care sunt determinate cele doua fonduri invecinate.
In cazul in care nu ajungeti la un consens cu vecinul dumneavoastra, va puteti adresa instantei de judecata, cu o actiune in revendicare si granituire.(revendirea presupune actiunea proprietarului impotriva posesorului neproprietar, in vederea redobandirii unei suprafete de teren, iar granuituirea presupune determinarea gardului, intre cele doua fonduri invecinate).
Cadastrare
elafinta
Buna ziua! am o intrebare legata de cadastrare. In 2004 am cumparat un teren arabil in extravilan, de 2000 mp (10 m/200m) de la o persoana care avea doar titlu ... (vezi toată discuția)