avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... incadrare functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

incadrare functionar public

Lucrez la o primarie de comuna de 5 ani pe postul de functionar public dar pe perioada determinata,respectiv pe perioada mandatului primarului,el fiind deja la al doilea mandat.Intre timp am urmat facultatea de stiinte economice.As vrea sa stiu daca pot fi promovat in functie conform studiilor absolvite.Si care ar fi incadrarea conform noii legi de salarizare postul meu este : referent C III asistent 1, vechime in munca 20 ani. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 20:41, 29 Ianuarie 2010
Nu, pentru ca nu este postul dvs., e al primarului din cate inteleg io. Promovarea in clasa se realizeaza prin transformarea postului ocupat, iar dupa suspendare, primarul nu mai poate reveni pe acel post. :)
legea nr. 188/1999
"ART. 96
(3) Pe perioada suspendării raportului de serviciu autorităţile şi instituţiile publice au obligaţia să rezerve postul aferent funcţiei publice. Ocuparea acestuia se face, pe o perioadă determinată, în condiţiile legii. Pe perioada suspendării, raporturile de serviciu ale funcţionarilor publici nu pot înceta şi nu pot fi modificate decât din iniţiativa sau cu acordul funcţionarului public în cauză." :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovarea functionarului public primaria urziceni primaria urziceni Sunt referent de specialitate,III,grad I.superior,cu facultate de subingineri de 3 ani,in cadrul compartimentului achizitii,cu o vechime de peste 15 ani in ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa superioara de salarizare rodica_rodi rodica_rodi Buna seara.Va rog frumos un raspuns in legatura cu avansarae mea in clasa superioara de salarizare fiind functionar public. La data de 01.08.2011,vin prin ... (vezi toată discuția)
Autosuspendarea politistilor shokima shokima Buna ziua ! Ma poate, va rog, lamuri si pe mine cineva in legatura cu autosuspendarea asta a politistilor pe durata de 2 sau 3 ani, in ce termeni si cu ce ... (vezi toată discuția)