avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna ziua, Sunt in situatia in care niste vecini vor ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna ziua, Sunt in situatia in care niste vecini vor sa se razbune ...

Buna ziua,

Sunt in situatia in care niste vecini vor sa se razbune pe mine si au facut plangere la politie ca arunc eu mancare de la ultimul etaj. Sunt martori mincinosi si nici un agent constatator nu a vazut si constatat nimic din ceea ce spun si scriu acesti vecini. Adica fapta nu exista decat martorii ei. In acest caz, politia poate aplica sanctiune? Pe baza unor marturii si semnaturi doar?
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 12:50, 6 Octombrie 2023
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
În România anului 2023, aproape totul este posibil. În mod normal, nu se poate da o sancțiune numai pe baza unor mărturii. Trebuie să se constate fapta în sine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu stiu ce sa mai fac. la bloc e o increngatura mafioata care ... Sever Simion Sever Simion Nu stiu ce sa mai fac. La bloc e o increngatura mafioata care arunca calomnii despre mine folosind plangeri la politie si apeluri la sectie, fara dovezi si ... (vezi toată discuția)
Plangere penala, importanta martorilor cosorila cosorila Locuiesc la bloc . A venit un vecin de la alt etaj , impreuna cu sotia , a lovit in usa (mi-a lasat urme), i-am deschis si m-a luat la injuraturi si amenintari ... (vezi toată discuția)
Retragere marturie mincinoasa prin semnatura martorului marturie marturie Intampin o situatie probabil des intalnita in justitie: declaratie de martor mincinoasa. Paratii au adus 2 martori care declara ca in urma cu 38 de ani, au ... (vezi toată discuția)