avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1318 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Raport z de la casa de marcat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Raport z de la casa de marcat

Bună ziua!am deschis recent o firma care se ocupa cu depozit de lemne.Neavand 2 zile nici o comanda nu am emis nici un bon fiscal și nu am considerat ca trebuie scos raport Z ,e greșit?mulțumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Octombrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:24, 7 Octombrie 2023
Scoateți raportul de la casa de marcat doar la finalul zilelor in care dați bonuri. Apoi corespunzător completați și în registrul de casa.
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Octombrie 2023
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se procedează cu raportul z în situația în care există două case de marcat în aceeași locație, dar încasările se fac aproape exclusiv doar pe una dintre ele? juridic_cas juridic_cas Buna ziua, in situatia in care exista mai multe case de marcat in aceasi locatie, pentru acelasi tip de activitate, dar incasarile se fac pe o singura casa de ... (vezi toată discuția)
Bon fiscal eronat maria2010 maria2010 Buna seara, ce trebuie sa fac daca din greseala am batut un bon cu o suma mai mare in casa de marcat si am dat bonul respectiv clientului? Va multumesc (vezi toată discuția)
Operatii prin casa de marcat fiscala andrea45 andrea45 Buna ziua, As dori un raspuns la problema mea legata de operatiile cu casa de marcat fiscala. Societatea unde lucrez eu are punt de lucru in Cluj si ... (vezi toată discuția)