avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1179 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită Buna Ziua! Model contestatie/prescriere amenda RATB
Discuție deschisă în Executare silită

Buna Ziua! Model contestatie/prescriere amenda RATB

Buna Ziua! Ma poate ajuta cineva cu un model de contestatie pentru o amenda RATB din 2014? Din ce stiu aceste amenzi se prescriu dupa 5 ani, iar in acest caz au trecut 9....

Alte discuții în legătură

Poprire salariu pentru amenzi BogdanMihalache BogdanMihalache Buna ziua, Am niste amenzi pe RATB si inca una pentru disturbarea linistii publice, stranse de prin 2010-2011, la un loc cu unele de mai tarziu, cele mai noi ... (vezi toată discuția)
Am si eu nevoie sa stiu daca si dupa cat timp se prescriu amenzile ... Doru222 Doru222 Am si eu nevoie sa stiu daca si dupa cat timp se prescriu amenzile RATB? Tocmai mi s-a pus poprire pe cont pentru o amenda RATB din 2016. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Amenzi neplatite Talida Covaci Talida Covaci Buna ziua, Revin cu doua intrebari legate de amenzi: 1.Dupa doua amenzi neplatite la RATB, DITL a emis titlu executoriu, iar persoana amendata este ... (vezi toată discuția)