avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită Imprumut banca privata germania
Discuție deschisă în Executare silită

Imprumut banca privata germania

Buna ziua,am o ingrijorare..
Fratele meu s.a gandit sa faca imprumut de la o banca privata in germania,chestia este ca a facut acest lucru prin intermediul unor turci care gen au "pile" . A avut nevoie doar de Schwfa si ultimele 3 fluturase,a luat cam 70% din bani iar turcii restul ca gen comision pt procesul in sine.
Fratele meu a spus ca plateste cam jumate de an dupa inchide contul unde i au fost virati banii si vine in romania.Nu are nimic trecut pe numele lui si niciun cont in ro.
Ce i se poate intampla in cel mai rau caz? Este posibil sa vina recuperatori sau politia sa l oblige sa se reintoarca in germania pt a plati ?multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adryan8899 , utilizator 19:18, 12 Octombrie 2023
Nu trebuie sa revină în Germania, poate fi executat silit și în România.
Pai si daca nu are nimic pe numele lui cum poate sa fie executat silit?
o sa stea neangajat toata viata ?
Normal ca nu,doar ca se poate munci la negru ori sa primeasca salariul in mana,dar este posibil sa se trezeasca cu politia la usa? Se poate incadra ca fapta penala?
Depinde ce mijloace a folosit ca să ia banii, altfel, ca nu poate plăti, nu e penal.
Salariul în mana...se poate popri la sursa.

Alte discuții în legătură

Recuperare pensie alimentara Steluta33 Steluta33 Pe Parcursul procesului tatal a adus adeverinta aratand ca vrea sa participle cu pensia alimentara ca sa I se dea drept De vizite desi vine si nu vine,dar ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas necuvenita vasili vasili Am o problema daca ma puteti ajuta....am doi frati care pana nu de mult au beneficiat de pensie de urmas dupa mama noastra(ea fiind decedata).La vremea ... (vezi toată discuția)
Neplata pensie alimentară Ramonica1985 Ramonica1985 Buna ziua,soțul meu nu a platit pensia alimentara din 2017 ,si a facut casa pe numele parintilor care intre timp au decedat si lucreaza la negru în ... (vezi toată discuția)