avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Daca am zile de concediu de odihna neluate ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Daca am zile de concediu de odihna neluate din 2017, ...

Buna ziua! Daca am zile de concediu de odihna neluate din 2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023…. Si anul acesta inchei activitatea la actualul loc de munca, angajatorul este obligat sa imi compenseze in bani zilele din CO pe toti anii lucrati aici? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:39, 12 Octombrie 2023
Codul Muncii prevede ca, compensarea in bani a concediului de odihna neefectuat este permisa numai in cazul incetarii contractului individual de munca, fara a preciza si perioada pentru care se compenseaza...

Insa intr-o actiune in instanta, veti putea recuperarea compensarea doar pe ultimii 3 ani ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu- lichidare - demisie - plata bogdan666 bogdan666 Bună ziua, Am o întrebare am lucrat la o firma din anul 2020 pana acum. Din păcate nu am putut sa îmi iau concediul aferent anilor lucrați, 2020, 2021, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, speta: plata zile concediu din 2019 data incetarii ... gab_2021 gab_2021 Buna ziua, Speta: plata zile concediu din 2019 Data incetarii contractului de munca: 30 iunie 2021 Nu a fost inregistrata cerere de efectuare a concediului ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna restant sonias sonias Buna ziua as vrea sa stiu daca mai amn 12 zile de concediu de odihna neefectuat in 2019. Il pot efectua pina in iunie 2021. 146. – (1) Concediul de odihna se ... (vezi toată discuția)