avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1269 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca un individ mia stat ilegal fara chirie in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca un individ mia stat ilegal fara chirie in apartament timp ...

Daca un individ mia stat ilegal fara chirie in apartament timp de 3 ani și îi cer 400 euro chirie.lunar..cum se calculează dobânda și penalitățile?aștept răspunsul dvs.sau care sunt dobânzile și penalitățile in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 10:47, 20 Octombrie 2023
pai nu se calculeaza din urma daca fixati chirie acum, nu ii puteti cere retroactiv
Înseamnă că l-ați tolerat, poate așa v-ați înțeles atunci, altfel cum putea să stea 3 ani în imobil fără să-l evacuați`?!
Trebuia să-i faceți la început contract de chiriaș legal înregistrat la ANAF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un apartament inchiriat unei familii de aproximativ 5 ani ... mihai1667 mihai1667 Buna ziua, Ma confrunt cu o situatie si am nevoie de un sfat. Am un apartament inchiriat unei familii de aproximativ 5 ani. Initial am facut un contract de ... (vezi toată discuția)
Clauze contract de inchiriere adele2012 adele2012 Buna seara! Ma confrunt cu urmatoarea problema. Detin un imobil pe care l-am inchiriat cu suma de 400 euro, echivalentul in lei. Chiriasul insa a tinut ... (vezi toată discuția)
In luna februarie am inchiriat un apartament pe care l-am inregistrat ... camelian camelian In luna februarie am inchiriat un apart pe care l-am inregistrat la Anaf in oct. Chiriasul nu platea chiria la tim si utilitatile. La lasat in apart pe ... (vezi toată discuția)