avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Informatii din dosar prin portal justitie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Informatii din dosar prin portal justitie

informatii din dosar prin portal justitie .Buna seara comunitate. As vrea sa stiu daca pot vedea on-line, in detaliu ,acte ce se depun in dosar de catre avocat .eu fiind reclamant in dosar .Pentru mine ar fi mai usor ,mai ales ca nu locuiesc in Romania.Am incercat sa caut dar ,in afara de numele partilor ,data procesului sau data cand au fost depuse in dosar acte,nu pot vedea . De aceea am apelat la dvs. pentru a primi ceva lamuriri in acest sens.Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: bramen , utilizator 08:08, 2 Octombrie 2025
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteți face o solicitare în scris la instanta respectiva pt a accesa dosarul electronic, în care sunt scanate teoretic toate actele aflate în dosar.ul tespectivSolicitareat se facesi pe mail,e nevoie de o copie de pe CI.Puteți solicita informații la biroul relații cu publicul al instantei,puteți cauta pe site ul instantei respective etc.Depinde de zona unde va judecați ls anumite instante din tara se transmite odată cu citația un cod de acces la altele tb sa solicitați dvs ,vi se tri.inite un mail etcetc.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Octombrie 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc frumos pentru raspuns,.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! cum se calculeaza un termen de 15 zile de la comunicare ... Lumyna Lumyna Buna ziua! cum se calculeaza un termen de 15 zile de la comunicare in situatia in care azi, 27.04 am primit in dosarul electronic hotararea instantei? ... (vezi toată discuția)
Contestatie pensie in conditiile actuale Ella D Ella D Va rog sa imi precizati modalitatea de contestare a deciziei de pensionare, in aceste conditii de criza- Covid19. Este posibil on line, pe ce site? Va ... (vezi toată discuția)
Recom online camelia adina camelia adina buna ziua, oare se mai poate accesa ,, recomonline,,????gratis ???? daca nu.... stie cineva cat costa un abonament ??? sau daca pot vedea in alta parte ... (vezi toată discuția)