avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Acordul vecinilor sală jocuri de noroc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Acordul vecinilor sală jocuri de noroc

Bună ziua,

Recent la parterul blocului sa deschis o sală de jocuri de noroc (păcănele).
Sunt vecini direct (perete comun) cu acest spațiu, zgomotul aparatelor este deranjant.
Problema este următoarea, nici asociația nici vecinii direcți nu au fost întrebați dacă sunt de acord cu această sală de jocuri de noroc, înainte fiind spatiu comercial, magazin electrocasnice.

Nu ar fi trebuit să aibă nevoie de acordul vecinilor? Știu că nu de mult sa schimbat legea pentru firmele cu sediu in apartamente să nu mai fie obligatoriu acordul vecinilor.
Dar în cazul ăsta nu este doar o firma ci un punct de lucru, cu activități care generează mereu zgomot, persoane care fac larmă (clienții săli) etc.

Dacă ar fi avut nevoie de acord și nu îl au care este șansa de a câștiga în justiție?

Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: w_v_w_v , utilizator 08:16, 23 Octombrie 2023
~ Conținut șters la cerere ~
V-ati facut reclamatie singur sau cum?
Eu va spun in calitate de presedinte al unei asociatii.
NU deschide nimic imic daca asociatia nu doreste.
Cum suna cum vine politia locala si amendeaza zilnic daca e cazul.
Nu este nici o greseala.
Omul poate reclama si vede rezultatele.
Ati postat ce ati dorit.
Sunt zeci de discutii unde oamenii ii impiedica legal prin metodele aratate.
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie spatiu comercial fara acordul vecinilor marinica12 marinica12 Subiect: Schimbare destinatie spatiu comercial fara acordul vecinilor Avem o problema locuiesc la etajul 3 si la parterul blocului sunt spatii comerciale din ... (vezi toată discuția)
Sala de jocuri marianbordea40@gmail.com marianbordea40@gmail.com La parterul blocului sa deschis o sala de jocuri cu program nonstop.eu locuiesc exact deasupra.e nevoie de acordul meu ca proprietar direct afectat.nu mă ... (vezi toată discuția)